Epiphora Ademmethode

Klachten zoals Fibromyalgie Syndroom, CVS/ME, prikkelbaar darm syndroom, slaapstoornissen, hoofdpijn, chronische pijnklachten en burn-out klachten begeleid ik als Epiphora Ademcoach.

Door middel van specifieke fysiotherapie in combinatie met de Epiphora ademmethode breng je zelf het lichaam in dié herstelkracht die noodzakelijk is bij uitblijvend herstel. Bij Epiphora ademen wordt het vegetatieve systeem op een specifieke manier beïnvloed. De ademhaling beëindigt langdurige verkrampingen van de bloedvaten. De nek- en hoofd- houdingen zijn daarbij cruciaal. Dat stimuleert noodzakelijke doorstroming na langdurige verstoringen en brengt een herstelkracht op gang die psychosomatische klachten kan genezen. De ademtechniek wordt door velen als verlichtend en genezend ervaren.

Epiphora Ademmethode is een geneeskrachtige ademmethode die twee keer per dag wordt toegepast. Bij het opstaan en bij het ingaan van de nacht wordt Epiphora ademen toegepast om het lichaam in de allerbeste positie te brengen zowel in de dag als in de nacht.

Iedereen kan het uitvoeren en het kost weinig kracht, maar het effect is enorm groot. Het wordt in rugligging beoefend, waardoor het voor iedereen uit te voeren is. Epiphora Ademmethode wordt aanbevolen door de reumatologen dr. E.N. Griep (promotieonderzoek 2000: Fibromyalgie Syndroom), mevr. drs. H. Griep-Wentink in Sneek en Emmeloord, en verschillende reumatologen, psychologen, osteopaten, fysiotherapeuten en huisartsen in Nederland en Duitsland.