Familieopstelling

Een familieopstelling is een oplossingsgerichte therapie, ontwikkeld door de Duitse priester en later psycho-analyticus Bert Hellinger. Hij ontdekte dat gebeurtenissen in een familie gevolgen kunnen hebben voor de latere leden van die familie.

Familieopstellingen kunnen individueel of in een groep gegeven worden. Voor informatie hierover kun je altijd contact met mij opnemen.

Met behulp van familieopstellingen kunnen verstrengelingen op een eenvoudige manier zichtbaar gemaakt worden. Door het zien van de werkelijkheid wordt onze ziel geraakt.

14 juni 2014 heb ik mijn eerste opleiding familieopstellingen afgerond, en een jaar later 30 mei 2015 mijn tweede opleiding. Wat ik met veel plezier en emoties heb gedaan. Wat is dit een mooie en bijzondere manier om tegen het leven aan te kijken.

Ik ben deze opleiding gaan volgen doordat ik in mijn werk als shiatsu therapeut tegen blijvende emoties, pijnen en aandoeningen blijf aanlopen bij mijn cliƫnten waardoor ik bedacht er moet toch ook een andere manier van benaderen zijn. Waardoor iemand weer verder kan, zonder pijn, verdriet en klacht. In de opleiding familieopstellingen heb ik gevonden wat ik zocht. Het heeft mij veel inzicht gegeven.

Lees verder >