Even Voorstellen

Ik ben Annelies Adema (1970) en woon met mijn man en drie dochters in Makkum. Wij wonen hier met veel plezier. 16 jaar heb ik op kantoor gewerkt en begon in te zien dat ik niet nog 16 jaar op kantoor wou werken. Nadat ik zelf bij een Shiatsu therapeute kwam werd ik enorm enthousiast. Zelf was ik al met energetisch werk bezig, en zag dat ik dit nog meer kon versterken met Shiatsu.

Allereerst ben ik een stoelmassage cursus gaan volgen en vanuit daar ben ik bij de DBA de Shiatsu Zen Style opleiding gaan volgen. Aansluitend de Klassieke/Segmentale massage bij de DBA en de Dorn/Breuss bij het Dorn Instituut.

Daarnaast volg ik graag bijscholingen en dan in het bijzonder bij Hilde Verhulst. Door haar ben ik nu op een dynamische manier bezig om een shiatsu behandeling te geven. Zij geeft mij op dit moment erg veel inspiratie.

Hopelijk nodigt mijn site uit tot het maken van een afspraak, mochten er nog vragen zijn die niet te vinden zijn op de site dan kan er altijd gebeld of gemaild worden. Ik zal zo snel mogelijk een antwoord geven.